Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

Εκπαιδευτήριο "Χρυσόστομος Σμύρνης"

 

 

Η ανθρωπιστική κρίση σε Τουρκία και Συρία, ύστερα από τους φονικούς σεισμούς εμφανίζεται με ιδιαίτερη ένταση και σε πρωτοφανή έκταση.

Με δεδομένη την ελάχιστη βοήθεια που καταφθάνει στην Συρία στοχεύσαμε, μαζί με τους άλλους φορείς της ευρύτερης μαριανής κοινότητας στην Ελλάδα, στην εξεύρεση τρόπων αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας σε αυτήν.

Με την πολύτιμη υποστήριξη των Σχολείων μας, Λεοντείου Σχολής Νέας Σμύρνης και Λεοντείου Σχολής Αθηνών, την ενεργή συμμετοχή του ΣΓΚ Χρυσοστόμου Σμύρνης και των ΣΓΚ των Λεοντείων Σχολών Αθηνών και Νέας Σμύρνης, καθώς και την καθοριστική παρουσία της Ένωσης Αποφοίτων Λεόντειου Λυκείου, ξεκινάμε τη συγκέντρωση Ανθρωπιστικής Βοήθειας προς τον δοκιμαζόμενο Λαό της Συρίας, αφού εντοπίστηκε τρόπος ασφαλούς αποστολής της προς τη Συρία.

Η - για πρώτη φορά τον πρόσφατο μισό αιώνα - συνεργασία όλων των φορέων της ευρύτερης μαριανής οικογένειας έχει, εκτός από τα προφανή θετικά αποτελέσματα της μεγαλύτερης δυνατής κινητοποίησης της ευρύτερης σχολικής μας κοινότητας, και έναν συμβολισμό, ελπιδοφόρο για τις δυνατότητες στο μέλλον.

Στην κοινή ανακοίνωση των συνεργαζόμενων φορέων θα βρείτε τι έχουμε αναλάβει να συγκεντρώσουμε, σε ποιο χρονικό διάστημα και σε ποια σημεία.

Την ανακοίνωση και χρηστικές λεπτομέρειες για την συγκέντρωση των ειδών θα λάβετε και μέσα από το σύστημα επικοινωνίας του Σχολείου μας.

Κάθε υποστήριξη της πρωτοβουλίας είναι ιδιαίτερα σημαντική και απαραίτητη.

Ανακοίνωση ΛΣΝΣ

Κοινή Ανακοίνωση Φορέων